Site logo
Omschrijving strand

Porto Mari is een prachtig strand gelegen bij de plaats Sint Willibrordus, aan de Porto Mari baai. Het strand is zo wit als de baard van sinterklaas en het water is super helder.

Je kan hier terecht voor een heerlijk ontspannen dag en het is ook mogelijk om te snorkelen of te duiken. Dit strand is bijzonder omdat het een dubbel rif heeft. Er zijn altijd vissen te zien. Bij het strand zit ook een restaurant/bar waar je wat kan eten of drinken. Ze hebben een erg gevarieerde kaart en met een beetje geluk is er zelfs livemuziek.

Het is naast het restaurant ook toegestaan om je eigen drank op het strand in een koelbox mee te nemen en te nuttigen.

Dit strand is niet alleen bekend om zijn mooie uitstraling. Er lopen namelijk ook regelmatig varkens over het strand en de parkeerplaats. Onder studenten wordt het dan ook wel het ''varkensstrand'' genoemd.

Midden op het water ligt een groot drijvend vlot waar je nog extra van de zon kan genieten. ook ligt er een lange stijger waar je mooi uitzicht hebt over de zee.

Het strand heeft veel faciliteiten en dat maakt het een populair strand. Het kan vooral in het weekend wat drukker zijn. Maar al met al een veelzijdig strand, waaraan een bezoekje zeker niet mag ontbreken.

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!