Site logo
Artikel

De temperatuur kan hoog oplopen op Curaçao en hierbij is het verstandig rekening te houden met de keuze van je huisvesting. Ligt de accommodatie welke je wenst te gaan huren wel goed op de wind en zijn er wel voldoende beschutte plaatsen waar je op de warme dagen kunt ontspannen? Is de accommodatie omringt door andere (hoge) huizen of obstakels waardoor de wind niet goed door de woning kan waaien?

Op Curaçao zijn er ook veel wijken welke gebouwd zijn op een heuvel. Naast het mooie uitzicht welke dit creëert heeft het ook nog de functie dat door 'boven' elkaar te bouwen de wind makkelijk om en door de accommodaties kan waaien. Bij veel wind heb je ook nog het prettige voordeel dat je minder last zult hebben van muggen en of andere insecten. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van het buitenleven op Curaçao en niet binnen hoeft te zitten met de airco aan (mocht je accommodatie hierover beschikken.

Dus neem de ligging van je accommodatie met betrekking tot warme serieus bij je keuze. Het gaat je veel onprettige en warme momenten schelen. Bekijk de website van Huisvesting Curaçao voor een breed aanbod aan diverse accommodaties en vraag vrijblijvend informatie en advies op.

 

Informatie
 • Soort artikel
  Huisvesting
 • Bron
  HuisvestingCuracao.com
 • Datum
  2021-04-05
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!