Site logo
Omschrijving

Ga je stage lopen op Curaçao dan zal je snel merken dat je vaak gebruik gaat maken van take-outs. Boodschappen zijn relatief duur en voor een maaltijd kun je ook eenvoudig wat halen bij één van de vele take-outs. Uiteraard afhankelijk van wat je besteld is het soms zelf betaalbaarder om je gerecht op te halen dan zelf te bereiden. Ook kun je van de porties welke je krijgt vaak twee dagen eten.


Chinese en Surinaamse invloeden

Qua take-out gerechten zijn er veel invloeden door de Chinese en Surinaamse keuken. Heerlijke gerechten met een Oosterse stijl zijn in bijna alle straten wel te vinden. Curaçao is daarnaast ook het eiland van de 'fastfood'. Lekker, maar we raden je natuurlijk niet aan om hier elke dag je maaltijd te halen. Woon je in één van de grotere studentenhuizen dan zal je zien dat je ook vaak met elkaar wat besteld zodat je een take-out maaltijd kunt delen.


Waar en hoe te bestellen?

Take-out vindt je simpelweg in de straten van Curacao en mond op mond ga je horen waar de maaltijden het lekkerst zijn. Daarnaast kun je ook take-out maaltijden bestellen via Dushi-Food. Ze komen het dan brengen waarbij er op je rekening bezorgkosten worden gerekend.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!