Site logo
Omschrijving strand

Playa Uniko is één van die strandjes welke je niet gaat vinden op de 'reguliere' strandkaarten van Curaçao. Dit strandje is verstopt in de regio van Kokomo Beach. Vanaf dit strand loop je in ongeveer 30 minuten langs de kustlijn richting dit strand. De wandeling naar het strand is stijl met een fantastisch uitzicht over de kustlijn van Curaçao. Na ongeveer 25 minuten lopen krijg je een steile 'afdeling' waarna je eindigt op een kruising in het bos. Ga hier linksaf, richting het geluid van de zee. Na ongeveer 70 meter loop je uit het 'bos' het strand op. Neem iets te drinken mee, je snorkel set en vervolgens 'enjoy' the stay. Wanneer je terug wil loop je vanaf dit strand hetzelfde pad op zoals je bent gekomen. Wederom bij de kruising aangekomen loop je rechtdoor. Na ongeveer 8 minuten lopen sta je op de 'Weg naar Bullenbaai. Loop vervolgens naar recht waar je na ongeveer 5 minuten lopen weer arriveert bij de parkeerplaats van Kokomo Beach.

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!