Site logo
Omschrijving

Hofi Cas Cora is een landgoed waar verse producten worden verbouwd. Het eten dat er wordt verbouwd wordt onder andere verkocht in “the marketplace” dat bij Hofi Cas Cora bij binnenkomst te vinden is. Als je iets verder het erf opgaat zie je een rood pand met een terras dat uitzicht heeft op de plantage, dit is het restaurant. In dit restaurant worden de producten van de plantage verwerkt. Je kijkt tijdens het eten dus uit op het land waar je eten gemaakt is. Super vers, healthy en bovenal heel lekker. Hun gedachte is, kook met wat je hebt, daarom is de menukaart altijd aan het veranderen.

 

Zoek een mooie weekenddag uit en kom dan zeker niet om alleen een verse lunch te eten, maar ook om te genieten van de natuur. Je kunt namelijk een rondje wandelen over de boerderij. Je kunt tussen de gewassen doorlopen en vervolgens een kijkje nemen bij de ezels, geiten, varkens en eenden.
Ook doordeweeks kun je langskomen, want het marktje waar de verse producten worden verkocht is van maandag tot en met vrijdag open van 10.30 tot 18.00.

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!