Site logo
Omschrijving strand

De Santa Martha baai is een plek waar weinig toeristen komen. Terwijl er, vooral tijdens de zonsondergang, een prachtig uitzicht is! Als je richting westpunt rijdt kom je het dorpje Soto tegen. Hier kun je de berg op rijden om bij de open plek je auto even stil te zetten. Je kijkt hier uit over de Santa Martha baai met uitzicht op de Christoffelberg. Als je vervolgens verder rijdt kom je uit bij een verlaten resort. Parkeer ook hier je auto om even een frisse duik te nemen in het verkoelende water. Het is geen zandstrand, maar met een paar handdoeken en wat drankjes is het prima vertoeven bij de baai. Na een paar uurtjes chillen bij het water rij je dezelfde weg weer terug, wanneer de zon onder gaat zou je nog een keer kunnen stoppen bij het Santa Martha view point. Heb je zin om lekker op een strand te liggen dan zijn de strandjes Playa Lagun, Grote of Kleine Knip in de buurt. Ook de stranden DaaiBooi en Cas Aboa liggen niet op een verre afstand rijden.

Niet beschikbaar
Openingstijden voor vandaag niet beschikbaar
 • Maandag

  N/A

 • Dinsdag

  N/A

 • Woensdag

  N/A

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  N/A

 • Zaterdag

  N/A

 • Zondag

  N/A

 • 19/04/2024 17:34 lokale tijd

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!