Site logo
Artikel

Je moet er in het begin waarschijnlijk even aan wennen maar in Caribische landen en zo ook op Curaçao is traliewerk voor je ramen en deuren de normaalste zaak van de wereld. Wij raden je bij het huren van een kamer, studio of appartement aan om altijd na te vragen of traliewerk aanwezig is. Indien je je inschrijft voor één van de woningen van HuisvestingCuracao.com dan kun je ervan uitgaan dat deze voorzieningen bij onze accommodaties aanwezig zijn.

Wijken op Curaçao

Vaak geven verhuurders aan dat de accommodaties zich in de ‘beste’ en of ‘veiligste’ wijken van Curaçao bevinden. Wij zijn van mening dat een ongewenste gast mobiel is en de wijk dus niet het grootste verschil maakt in het veilig wonen op Curaçao.

Goed tralie-, hang en sluitwerk

Om je gehuurde accommodatie veilig te maken en of te weren tegen eventuele inbraken is goed traliewerk cruciaal. Hier kan geen enkel alarm, kluisje of camerasysteem tegenop. Ook is het fijn als het complex met de kamers, studio’s of appartementen ommuurd is. Op deze wijze creëer je twee of meerdere barrières voor een ongewenste gast om binnen te treden. Waardoor deze de moeite niet zal nemen en opzoek gaat naar een minder goed beveiligde woning.

Kortom, goed hang en sluitwerk met tralies op een ommuurd complex zijn belangrijke aspecten om je waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal. Gelukkig zijn inbraken op Curaçao geen alledaagse zaak maar je er tegen beschermen kan nooit kwaad.

Informatie
 • Soort artikel
  Huisvesting, Veiligheid
 • Bron
  Huisvesting Curaçao
 • Datum
  2020-08-13
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!