Site logo
Omschrijving

Bij Jan Thiel Beach, wat aan het oostelijke deel van het eiland ligt, is Zanzibar Beach & Restaurant te vinden. Het straalt de warmte van Oost-Afrika uit. Je kan hier terecht voor strand, een hapje, een drankje of meerdere drankjes.

Ze zijn dagelijks geopend van 8:00 tot minstens 23:00. De keuken is elke dag van 9:00 tot 22:00 geopend. Naast de gewone menukaart staat Zanzibar ook bekend om zijn heerlijke pizza's. Deze zijn te bestellen vanaf 17:00 en kun je ook meenemen.

Op zaterdagmiddag is er van 17:00 tot 18:00 happy hour met muziek van wisselende Dj's en de beste happy hour deals. Daarna gaat het feest nog door met iedere week een andere lokale of internationale live band.

Elke maand wordt er een programma bekend gemaakt van optredens en evenementen die zullen plaatsvinden. Er treden regelmatig lokale en internationale artiesten op. Allemaal in de gaten te houden via Facebook.

Wanneer je wil genieten van heerlijke deuntjes, drankjes en eten ben je bij Zanzi aan het goede adres! Hieronder tref je de bewoners van Villa Telamon 8 aan tijdens één van de gezellige happy hours op Zanzibar!

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!