Site logo
Omschrijving

Bij dit restaurant kun je zelf je pokébowl of sushi burrito samenstellen. Je stelt hem samen door eerst een basis te kiezen, sushirijst, rijstnoedels of sla. Als je de basis hebt gekozen kies je 1 van de “proteins”, dit kan een lekker stukje vlees zijn, zoals kip of beef. Je kan ook kiezen voor vis, zoals zal en tonijn, en er zijn ook vegetarische opties voor de vega’s. Daarna krijg je keuzes uit topping, sausjes en garnering. Je kan er kus helemaal jouw poke-feestje van maken! : )

 

Als je bij Poké Food Station naar binnenloopt zie je binnen een tafeltje met de papiertjes en stiften liggen waarop je jouw keuzes kunt aanvinken. Als jullie je blaadjes hebben ingevuld kun je ze aan de werknemers achter de bar inleveren. Zij maken de bowl klaar en wanneer hij klaar is word je naam omgeroepen en kun je afrekenen. Je kunt er dan zelf voor kiezen of je hem bij Poké Food Station in het restaurant op eet of mee naar huis neemt.

Tussen de foto’s zie je de menukaart staan. Als je geen zin hebt om te wachten en het eten direct wil afhalen, dan kun je deze invullen met een online pennetje (Snapchat, of foto’s>markeringen) en hem appen naar dit nummer: +59994614441

 

De meiden van T8 hebben hun pokébowls meegenomen naar Mambo Beach en hier genoten van de zonsondergang! Lees hier hun verhaal

Gesloten
Openingsuren vandaag: 11:00 - 22:00
 • Maandag

  11:00 - 22:00

 • Dinsdag

  11:00 - 22:00

 • Woensdag

  11:00 - 22:00

 • Donderdag

  11:00 - 22:00

 • Vrijdag

  11:00 - 22:00

 • Zaterdag

  11:00 - 22:00

 • Zondag

  Gesloten

 • 24/06/2024 09:22 lokale tijd

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!