Site logo
Omschrijving

Bar P zit in tegenstelling tot alle andere uitgaansgelegenheden niet gevestigd aan het strand, maar juist in de stad. Het zit in de Nieuwstraat in Punda. Je kunt je auto hier gelukkig wel makkelijk kwijt.

 

Als je voorbij Mister Porter loopt zie voor je uit al een groot bord met daarop Bar P, als je daar het steegje in loopt zie je al een grote groep mensen staan. Hier staat de rij voor de ingang en staan mensen een peukje te roken. Binnen in Bar P zijn twee feestruimtes. Beide zalen zijn voorzien van een bar waar je drankjes kunt halen, een dj en discolampen.

 

Bar P is iedere dag (behalve op zondag) tot 2:00 open, maar de Nederlandse jeugd is er eigenlijk alleen op dinsdag en donderdag te vinden.

 

Het leuke aan Bar P is dat je weer even het gevoel hebt alsof je in Nederland aan het stappen bent. In de eerste weken is het natuurlijk geweldig onder de palmbomen met je voeten in het zand

Specificaties
 • Soort uitgaansgelegenheid
  Bar, Café
 • Muziekstromen
  Allround
Kenmerken
Prijzen
 • Entree
  Gratis
Gesloten
Openingsuren vandaag: 18:00 - 02:00
 • Maandag

  18:00 - 02:00

 • Dinsdag

  18:00 - 02:00

 • Woensdag

  18:00 - 02:00

 • Donderdag

  18:00 - 02:00

 • Vrijdag

  18:00 - 02:00

 • Zaterdag

  18:00 - 02:00

 • Zondag

  18:00 - 02:00

 • 21/04/2024 11:50 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!