Site logo
Omschrijving

Als je richting Jan Thiel rijdt kom je onderweg langs Il Forno. Het zit gelegen langs de altijd drukke Caracasbaaiweg, maar daar heb je helemaal niks van door wanneer je bij Il Forno zit. Je zit bij deze Italiaan in een tuin met gezellige verlichting.

De pizza wordt precies bereid zo als de meeste hem willen hebben. Namelijk een ontzettend dunne bodem die rijkelijk belegd is. Naast de perfect bereidde pizza zijn ook de bruscetta en de carpaccio zoals je die bij een Italiaan verwacht.

Il Forno is iedere avond open van vijf tot half elf. Dus zelfs op de maandag is het mogelijk om hier uiteten te gaan.

Open
Openingsuren vandaag: 17:00 - 22:30
 • Maandag

  17:00 - 22:30

 • Dinsdag

  17:00 - 22:30

 • Woensdag

  17:00 - 22:30

 • Donderdag

  17:00 - 22:30

 • Vrijdag

  17:00 - 22:30

 • Zaterdag

  17:00 - 22:30

 • Zondag

  17:00 - 22:30

 • 17/07/2024 18:12 lokale tijd

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!