Site logo
Omschrijving

Een SUP-tour op Het Spaanse water kun je boeken bij NaarCuracao.com. Hier betaal je 56 Euro voor een 2 uur durende tour inclusief wat water en een snack onderweg. Daarnaast worden er tijdens de tour ook foto’s gemaakt die direct ontvangt als je weer terug bent aan land.

 

De tours worden van maandag t/m vrijdag gegeven en dit gebeurt van 10.00 tot 12.00.

 

Je hoeft geen ervaren supper te zijn om deze tour te doen. Je wordt goed geïnstrueerd en de instructeur die meegaat past zich aan aan het niveau van de groep. Je supt langs en door de mangroves. Hier is het water heel kalm, waardoor je niet tegen golven in hoeft te suppen.

 

De surfschool is makkelijk te bereiken met de auto of de scooter. Als je geen vervoer hebt bieden ze gratis transfer aan vanaf Jan Thiel. Vanaf andere locaties vragen ze 20 Euro voor het ophalen van mensen met een auto waarin maximaal 4 personen passen.

 

Klik op de link van de site NaarCuracao, of bel naar het telefoonnummer, om je reservering te maken!

 

Ben je benieuwd wat de meiden uit Telamon 8 van de SUP-tour vonden, lees dan hier hun ervaring!

Specificaties
 • Soort
  Water activiteiten
 • Activiteitsduur
  2
 • Reserveren
  Verplicht
Niet beschikbaar
Openingstijden voor vandaag niet beschikbaar
 • Maandag

  10:00 - 12:00

 • Dinsdag

  10:00 - 12:00

 • Woensdag

  10:00 - 12:00

 • Donderdag

  10:00 - 12:00

 • Vrijdag

  10:00 - 12:00

 • Zaterdag

  N/A

 • Zondag

  N/A

 • 26/05/2024 07:45 lokale tijd

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!