Site logo
Omschrijving

Een feest die je echt meegemaakt móet hebben, is het Vlotfeest! Gelegen op het Spaanse Water kan je met een aantal vrienden volop genieten van de zon, het water en elkaar. Met een rubberen bootje wordt je vanaf een klein haventje dichtbij Tugboat Beach naar het vlot gebracht. Dit boottochtje is al een avontuur op zich. Eenmaal aangekomen kan je meteen al je eten en drinken in een van de grote koelboxen leggen. Er staat zelfs een barbecue klaar voor de liefhebbers! Daarnaast ben je zelf in controle over de muziek, dus je kan het gehele feest naar je eigen hand zetten en zo een hele middag volop te kunnen genieten.

Neem vooral je zwemkleding mee, want je zult het prachtige water niet kunnen weerstaan! Meerdere keren per jaar organiseren de bewoners van Villa Telamon 8 en Villa Telamon 43 hier een gezellige barbecue met dj en veel gezelligheid.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!