Site logo
Omschrijving

Een lekkere wandeling door verschillende soorten natuur. Dat is de hike bij Boka Patrick. Je kunt hem aan het begin van de dag doen (7.00) of juist een het eind van de dag rond 16.00. Je moet hiken namelijk niet doen op het heetst van de dag. Dan gaat de lol en er snel af kun je oververhit raken.

 

De hike bij Boka Patrick is niet een hele bekende. Je zou hem samen kunnen doen met een local die je op het eiland tegenkomt en die deze route kent. Dit hebben de bewoners van Telamon 8 gedaan. 1 van hun huisgenoten had een stagebegeleider die de hike al meerdere malen had gedaan en hun graag een keertje meenam. (Lees hier hun verhaal) Je moet de hike niet op eigen houtje gaan doen zoals je wel kunt doen bij de Christoffelberg. De looproute bij Boka Patrick is daarvoor niet goed genoeg aangegeven.

 

Een aantal sites die online de hike aanbieden zijn:

  • Facebook account “hidden trails of Curacao”

Zij zeggen: “Start stipt 7.00 uur! Duur: ongeveer 3.5 a 4 uur (incl pauzes)

Kosten 15 gulden per persoon.

Opgeven kan via pb, of stuur een email naar: [email protected]

 

  • Website “curacao activities”

Zij noemen het de ascenion hike. Ze geven de volgende informatie over de hike: “Bij Boka Patrick, heb je de natuurlijke jacuzzi: ‘Supladó’. Aan de rechterzijde heb je Boka Ascension – een zeer populaire plek om schildpadden te spotten. De wandelroute naar Boka Patrick leid je naar Supladó. Eenmaal aangekomen zul je een unieke natuurformatie te zien krijgen. Supladó is een gat in de koraalkust waar steeds omhoog stuwend water tevoorschijn komt.”

Opgeven kan via de website: https://curacaoactivities.com/nl/ontdek-curacao-beste-natuurgebieden/

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!