Site logo
Omschrijving strand

De Grote Knip is een strand dat gelegen is in Bandabou, ofterwijl in Westpunt. Het strand ligt tussen Playa Forti (noordelijker) en Kleine Knip (zuidenlijker) in. Vanaf Willemstad is het ongeveer een uurtje rijden.

Als je bij Grote Knip aankomt zie je een kraampje dat smoothies verkoopt. Voor de smoothiekraam zie je een bord met heel veel verschillende fruitsmaken. Kies hier 1 of 2 smaken en laat van deze smaken een smoothie maken. De smoothies zijn super zoet en dik terwijl er alleen fruit en ijs doorheen zit. Je zou het bijna magie noemen. De eigenaresse zegt dat haar truc de goede blender is.

 

Wanneer je van de parkeerplaats afloopt kom je op het geweldige uitkijkpunt uit. Vanaf hier kijk je het hele strand over. Ook staat hier een mannetje met een leguaan. Tegen betaling mag je de leguaan vasthouden in in je nek leggen.

 

Als je van het uitzichtpunt de trap naar beneden pakt kom je uit bij het strand van de Grote Knip. Een strand dat zich typeert door de rotsen om zich heen, het felblauwe water en witte strand. Ook zitten de bomen vol met knalgele vogels. Hier heb je helemaal het gevoel dat je je in de tropen bevindt.

 

Waar je wel op moet letten is dat je content geld mee neemt, want bij de snackbar kun je niet pinnen. Of je rijdt 's ochtends langs de supermarkt en brengt je eigen eten mee voor je stranddag.

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!