Site logo
Omschrijving

Madero Ocean Club is een van de nieuwere uitgaansgelegenheden bij Mambo Beach. Overdag kun je er heerlijk liggen aan het zwembad en het strand, maar in de avond wordt het omgetoverd tot een groot feest.

 

Rond een uur of half tien/ kwart voor tien is het verstandig om je bandje voor die avond te halen, want na tien uur moet je betalen voor een bandje. Als je je bandje hebt gehaald, mag je die hele avond rustig naar buiten en weer naar binnen. Je kunt er ook voor kiezen om een all-you-can-drink-bandje te kopen, dit moet je minimaal de ochtend van te voren doen, want ze raken snel uitverkocht. Je betaalt voor de hele avond bier en Sodka, 16 Euro, en als je er ook nog mix-drankjes bij wil betaal je 24 Euro. Een hele goede deal! : )

 

Bij Madero staat vooraan een groot podium met daarvoor het jeugdige, losgaande publiek. Daarachter staan een hoop statafels waar je rustig een drankje kunt drinken met je vrienden en meegenieten van het optreden op het podium. Op het strand naast het podium staat een barretje met daaromheen picknicktafels en loungebanken. Ook hier kun je lekker chillen.

 

De avonden beginnen om 20:00 en eindigen om 2:00. Dan zou je nog door kunnen naar club Live. Hier zit een club die ook bij Madero hoort. Hierbinnen kun je je laatste energie nog kwijt met een drankje en dansje op de dansvloer.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!