Site logo
Omschrijving

''Voetjes in het zand, met een biertje in de hand'', dan ben je bij Chill aan het juiste adres. Wanneer de werk of stage week er weer op zit is het op vrijdagmiddag tijd voor happy hour. Een van de populairste happy hours van het eiland is die van 17:00 tot 18:00 bij Chill. Vanaf stage racen de meeste stagiaires gelijk door naar Chill om onder het genot van een biertje en de ondergaande zon het weekend goed te beginnen. De buckets vliegen over de bar en het is gezellig druk.

Chill is te vinden op het strand van LionsDive & Beach resort. Ze zijn de hele week geopend en je kunt er zowel eten van de grill als een borrel doen. Ook op zondag is er van 17:00 tot 18:00 een happy hour, om het weekend nog even goed af te sluiten.

Er hangt een relaxte vibe door de hangmatten en de zomerse muziek. Ook is het leuk aangekleed met verschillende landbordjes. Al met al is het de place to be voor studenten.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!