Site logo
Omschrijving

Restaurant Nultwintig ligt gelegen aan de Penstraat. Je kunt het makkelijk met de auto bereiken en voor de deur hebben ze veel parkeerplek. Wanneer je van de auto richting het restaurant loopt passeer je eerst een wit hek waarna je het pad op loopt naar het gebouw van Nultwintig. Dit pad is al prachtig verlicht met allemaal lampjes. Dit geldt verder voor het hele restaurant en de tuin. Dit maakt het een sprookjesachtige eetplek. Je kunt binnen zitten, buiten overdekt of buiten zonder dak. Alle tafels zijn prachtig gedekt. Aan het eind van de tuin bevindt zich het beachclub gedeelte. Hier heb je een zwembad, een grote cocktailbar, loungesets en ligbedjes. Hier kun je overdag lekker genieten van de zon of 's avonds terecht voor borrel en bites.

 

Er wordt hier gekookt op hoog niveau door internationale chefs. Dit is tevens te zien aan de prachtige opmaak van de borden.

 

Wil je een avondje chique uiteten of heb je iets te vieren. Maak dan een reservering bij dit top restaurant.

Voorzieningen
Culinair
 • Geopend voor
  Lunch, Diner
 • Cocktails
  Aanwezig
Open
Openingsuren vandaag: 12:00 - 00:00
 • Maandag

  12:00 - 00:00

 • Dinsdag

  12:00 - 00:00

 • Woensdag

  12:00 - 00:00

 • Donderdag

  12:00 - 00:00

 • Vrijdag

  12:00 - 00:00

 • Zaterdag

  12:00 - 00:00

 • Zondag

  10:00 - 00:00

 • 24/06/2024 18:58 lokale tijd

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!