Site logo
Omschrijving

Kafé 5999 is een topplek om te gaan lunchen of brunchen. Ze hebben hier een fantastische menukaart en serveren gerechten met kwaliteitsproducten en zoveel mogelijk verse ingrediënten. Wil je er ook wat te drinken bij? Dan raden ze hun zelfgemaakte sappen en ijsthee aan.

Studeren

Op deze plek wordt nog niet zoveel gestudeerd als op de andere plekken zoals Cafelito en Van Gogh, maar ook hier zou je perfect kunnen gaan zitten als je je moet focussen op je studie of stage. Binnen is het ‘clean’ en hangt een rustgevende sfeer. Je hebt veel kleine tafels met daaraan 2 tot 4 stoelen. Hierbinnen heb je airco en zijn er een paar plekken die voorzien zijn van stopcontacten in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om buiten op het overdekte terras te gaan zitten. Tussen de planten, gezellige verlichting en muziek op de achtergrond, wordt studeren ineens een stuk leuker.

Reserveren

Er is meer dan genoeg parkeerruimte voor de deur, dus aan het vinden van een parkeerplek hoef geen tijd te verspillen. Omdat er veel kleine tafels zijn is het waarschijnlijk niet nodig om een tafeltje te reserveren.

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Koffie speciaal zaak
 • Omgeving
  Winkelgebied
 • Reserveren
  Niet nodig
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Creditcard, Pin
Gesloten
Vandaag gesloten
 • Maandag

  07:00 - 15:00

 • Dinsdag

  07:00 - 15:00

 • Woensdag

  07:00 - 15:00

 • Donderdag

  07:00 - 15:00

 • Vrijdag

  07:00 - 15:00

 • Zaterdag

  08:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

 • 21/04/2024 06:03 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!