Site logo
Omschrijving

Wil je heerlijk uiteten op een prachtige plek? Dan zit je bij de Gouverneur helemaal goed. Binnen, op het balkon of juist in de binnentuin. Via hun site kun je alvast een kijkje nemen en het gevoel krijgen alsof je door het restaurant wandelt

 

De kwaliteit van de Gouverneur is goed en hun prijzen zijn niet absurd hoog. Voor een hoofdgerecht ben je rond de 45 Naf kwijt, of terwijl 25 Euro en als je vooraf nog een voorgerecht wil betaal je daar rond de 30 Naf voor, of terwijl 17 Euro. Ze hebben op de kaart voornamelijk vlees staan, dus heb je zin een carpaccio en een stukje vlees van the Green Egg, dan zal deze kaart je zeker aanspreken.  Waar je bij deze plek ook voor betaalt is het prachtige uitzicht. In de binnentuin krijg je een romantisch/ sprookjes gevoel. Als je op het balkon zit dan heb je uitzicht op de prachtig verlichtte pondjesbrug.

 

Om een tafel te reserveren bel dan naar +59994625999, mail [email protected] of reserveer via de site.

Open
Openingsuren vandaag: 10:00 - 22:00
 • Maandag

  10:00 - 22:00

 • Dinsdag

  10:00 - 22:00

 • Woensdag

  10:00 - 22:00

 • Donderdag

  10:00 - 22:00

 • Vrijdag

  10:00 - 22:00

 • Zaterdag

  10:00 - 22:00

 • Zondag

  10:00 - 22:00

 • 24/06/2024 19:56 lokale tijd

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!