Site logo
Artikel

Wil je gedurende je verblijf een studentenauto of scooter huren op Curaçao? Dan kan dat eenvoudig via onze website VervoerCuracao.com. Hier hebben wij een overzicht geplaatst van de vele verhuurders op Curaçao van onder andere studentenauto's en scooters.

Vergelijk vervoersmiddelen

Per verhuurder kun je eenvoudig het aanbod bekijken en de verschillende studentenauto's en scooters met elkaar vergelijken. In de type studentenauto's en scooters zit vaak niet zoveel verschil maar wel in het uiteindelijke aanbod. De ene verhuurder verhuurd wel inclusief een all-risk verzekering en bij de andere krijg je wellicht enkel een WA-verzekering. Op basis van handige zoekfilters kun je op VervoerCuracao.com eenvoudig de kenmerken aangeven welke voor jouw belangrijk zijn bij het huren van een studentenauto of scooter.

Advies over studentenauto's en scooters

Wil je advies over het huren van een auto of scooter dan kunnen wij je daar uiteraard ook mee helpen. Ook krijgen we vaak de vraag van studenten en stagiaires dat ze graag een studentenauto willen delen met iemand. Om op deze de wijze de kosten van het vervoer met elkaar te delen. De kans dat dit lukt is het groots als je gaat wonen in één van de grotere studentenhuizen op Curaçao. Na aankomst maak je gelijk vrienden waarmee je wellicht de huur van een studentenauto of scooter kunt delen. Boek je een studentenauto of scooter via VervoerCuracao.com dan kunnen wij in de meeste gevallen regelen dat je reeds vanaf het vliegveld wordt opgehaald of dat het vervoersmiddel de dag na aankomst klaar staat bij je studentenhuis.

Verhuurovereenkomsten

Wij hebben alle verhuurovereenkomsten van verhuurders goed voor je doorgenomen en gecontroleerd of deze juridisch kloppen. Daarnaast hebben wij op basis van de overeenkomsten de algemene voorwaarden opgesteld waar je in heldere taal kunt lezen welke verhuurregels er worden gehanteerd. Zo komt je nooit voor verrassingen te staan gedurende of aan het einde van de huurperiode van je studentenauto of studentenscooter.

Informatie
  • Soort artikel
    Vervoer
  • Bron
    Vervoer Curaçao
  • Datum
    2020-02-09
Voeg hier je opmerking toe

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!