Site logo
Omschrijving

Dit restaurants is een van de nieuwste aanwinsten van het eiland. In Nederland hebben de eigenaren, Jonnie & Thérèse Boer, het welbekende restaurant: De Librije. Hiernaast zijn ze een restaurant begonnen op Bonaire en nu is er ook een soortelijk restaurant bijgekomen op Curacao.

 

Dit restaurant zit aan het strand van het Blue Bay resort. Brass Boer heeft een eigen stukje strand waar heerlijke loungebedden liggen, die je kunt reserveren. Zo kun je voor of na je etentje lekker genieten van de zon en de zee. Aan dit strand zit het luxe restaurant. De tafeltjes zijn allemaal overdekt en tegelijkertijd in de buitenlucht. Je hebt vanaf ieder tafeltje een prachtig uitzicht over de blauwe zee van Blue Bay.

 

Dit restaurant behoort zeker tot de restaurants in het hoogste prijsklasse, maar het eten is dan ook allemaal van top kwaliteit. (De prijzen op de menukaart staan hier, in tegenstelling tot alle andere menukaarten op het eiland, in Euro's. Maak dus niet de fout om te denken dat de prijzen door de helft gaan.)

 

Gesloten
Openingsuren vandaag: 12:00 - 22:00
 • Maandag

  12:00 - 19:00

 • Dinsdag

  12:00 - 19:00

 • Woensdag

  12:00 - 22:00

 • Donderdag

  12:00 - 22:00

 • Vrijdag

  12:00 - 22:00

 • Zaterdag

  12:00 - 22:00

 • Zondag

  12:00 - 22:00

 • 26/05/2024 07:09 lokale tijd

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!