Site logo
Omschrijving

Bij Cabana kun je iedere dag lunchen, maar je kunt er maar 1 dag in de week ook voor het avondeten terecht. Dit kan enkels op de woensdagavond. Deze avond staat geheel in het teken an "dance and dine". De naam zegt het al, deze avond bestaat uit eten, dansen en veel muziek.

 

Als je aankomt krijg je allereerst een welkomstdrankje, een glaasje bubbels. Op tafel ligt de menukaart. Op deze menukaart staan bij iedere gang de 2 opties waaruit je kunt kiezen. De bediening komt een lekker broodje op tafel zetten en neemt op wat iedereen die avond te eten wil. Ondertussen begint er een live band muziek te spelen en zingen. Deze live band word afgewisseld door een DJ. Nadat het voorgerecht op is en het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd komen er danseressen die tussen de tafels door dansen. Ook komt de saxofonist soms van het podium af om een rondje te maken tussen het publiek door.

 

Wanneer het dessert bijna op is worden de eerste statafels op de dansvloer gezet en de ruimte langzaam voorbereid op het moment dat de gasten met de voetjes van de vloer kunnen. Geleidelijk gaat de ene na de andere tafel staan en verkast naar de dansvloer. Nadat alle gasten voor de dj booth staan te dansen verandert de hele locatie in een party. Niet alleen de gasten van het diner staan hier nu te feesten, ook alle andere mensen op het eiland komen rond een uurtje of 22.00 richting Cabana om daar de avond te spenderen.

 

Voor een avond waar je vanaf moment 1 wordt vermaakt tot het moment dat je weer naar huis gaat en heerlijk 3 gangen menu betaal je 125 Naf per persoon. Je doet er verstandig aan om deze avond vroegtijdig vast te leggen door te reserveren, want het is gauw volgeboekt.

Niet beschikbaar
Openingstijden voor vandaag niet beschikbaar
 • Maandag

  N/A

 • Dinsdag

  N/A

 • Woensdag

  18:00 - 01:00

 • Donderdag

  N/A

 • Vrijdag

  N/A

 • Zaterdag

  N/A

 • Zondag

  N/A

 • 23/04/2024 04:29 lokale tijd

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!