Site logo
Omschrijving

Baoase is een resort op Curacao en is tevens 1 van de mooiste en duurste resorts op Curacao. Het zit net een stukje verder dan Mambo Beach. Heel mooi afgelegen terwijl het eigenlijk vlakbij alle drukte en gezelligheid zit.

Om een kijkje te nemen bij Baoase kun je kiezen voor 2 verschillende dingen. Je koopt een dagpas of je gaat er lunchen of dineren. Voor een dagpas betaal je 199 Euro, hiervoor kun je een hele dag vertoeven op het resort en een drie gangen diner nuttigen. Dit is voor de studenten, en voor vele anderen, een té grote uitgave. Wil je toch een kijkje nemen bij Baoase, dan kun je ook gewoon gaan lunchen of dineren en een rondje over het terrein lopen. Let er wel op dat je dan niet kunt gaan zwemmen en uitgebreid de hele middag kunt gaan zonnen.

De lunchkaart is opgedeeld in 4 verschillende thema's, waaronder "asian" "classics" en "healthy'. Onder de thema's zie je starters, salades en main-courses.

Voorzieningen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!