Site logo
Artikel

WILLEMSTAD - Veertig studenten van de Haagse Hogeschool zijn voor twaalf dagen op onder andere Curaçao. Zij bezoeken verschillende instanties, waaronder de Sociaal-Economische Raad, de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad en het College van financieel toezicht.

Bedoeling is om te verkennen of zij daar stage kunnen lopen. De studenten volgen een HBO-studie aan de Haagse Hogeschool en hebben daarbij een Minor of een Major in Koninkrijksrelaties gevolgd.

Net als vorig jaar maakten ze ook kennis met het Secretariaat van de Sociaal-Economische Raad, de SER. Naar aanleiding van het bezoek van vorig jaar lopen momenteel twee studenten van de Haagse Hogeschool stage bij de SER.

Vanwege het hoge aantal studenten werd de bijeenkomst niet georganiseerd bij het kantoor van de SER zelf, maar in het auditorium van het Nationaal Archief.

Informatie
 • Soort artikel
  Stages, Nieuws
 • Bron
  Curacao.nu
 • Datum
  2023-01-17
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!