Site logo
Omschrijving

Zoek je een leuke activiteit voor in de avond of op een regenachtige dag? Dan ben je bij Striker aan het juiste adres. Bij Striker kun je bowlen en ondertussen genieten van dansmuziek en cocktails. Boven de bowlingbaan zie je op een groot doek een DJ draaien en de aankleding van het bowlingcentre is alsof je in een lounge bent. Dit brengt je direct in de feeststemming. Zelfs al gooi jij niet de strikes, maar alleen maar in de goot, dan beleef je hier alsnog een topavond.

 

Als je 1 uur lang 2 banen wilt reserveren (als je bijvoorbeeld met een groep van 12 of 14 personen gaat) betaal je 64 Euro. Dat betekent voor slechts 6 Euro per persoon een gezellige avond! Wil je na het bowlen nog niet naar huis? Dan kun je de avond ook nog verlengen door te gaan poolen of de andere speelmachines uit te proberen.

 

De openingstijden van Stiker zijn: dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 23.00 en vrijdag, zaterdag en zondag van 15.00 tot 00.00. Om een baan te reserveren kun je bellen naar +59997887888 of +59996942211

Specificaties
 • Soort
  Bowlen
 • Activiteitsduur
  1 uur
 • Minimum aantal
  1 persoon
 • Reserveren
  Verplicht
Opent in een paar minuten
Openingsuren vandaag: 15:00 - 00:00
 • Maandag

  N/A

 • Dinsdag

  15:00 - 23:00

 • Woensdag

  15:00 - 23:00

 • Donderdag

  15:00 - 23:00

 • Vrijdag

  15:00 - 00:00

 • Zaterdag

  15:00 - 00:00

 • Zondag

  15:00 - 00:00

 • 26/05/2024 14:56 lokale tijd

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!