Site logo
Omschrijving

Tussen de stranden Directors Bay en TugBoat Beach ligt één van de mooiste (ondiepe) riffen. Hier zie je de mooiste vissen en koraal wanneer je gaat snorkelen. Plus de gezonken Tugboat ligt ook op deze route. Het leukste is als je eerst naar TugBoat Beach gaat. Hier kun je een kluisje huren voor je waardevolle spullen. Of gebruik een drybag om je waardevolle spullen in mee te nemen.

Vervolgens loop je in je zwemkleding over de weg (via het Quarantainegebouw) van TugBoat Beach in ongeveer 6 á 7 minuten naar Directors Bay. Het is wel verstandig om iets van een shirt te dragen omdat je zeker 45 minuten aan het snorkelen bent van Directors Bay naar TugBoat Beach. Bij Directors Bay ga je het water in en snorkel je vanaf het strand naar rechts, richting Tugboat Beach.

Blijf gedurende het snorkelen dicht bij de kustlijn. Hier vind je het mooiste koraal. Wil je uitrusten dan kan dat ook want op vele plekken is het ondiep. Maar pas wel op voor zee-egels. Deze kunnen pijnlijk steken. Op het einde van je snorkeltocht kom je de gezonken Tugboat tegen. Dit is een toeristische trekpleister waar veel toeristen dagelijks snorkelen. Eenmaal gearriveerd bij Tugboat Beach kun je genieten van een welverdiend koud biertje.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!