Site logo
Artikel

Een eerste indruk geef je maar één keer af en werkgevers kijken ook naar je digitale voetafdruk op het world wide web. Dus hoe leuk je foto's en video's ook zijn voor je sociale omgeving het kan je tegenwerken bij het solliciteren.

Kijk kritisch naar je social media pagina's

Met 100 bier op de foto! Gezelligheid in de bar of andere party foto's. Jouw sociale omgeving vindt dit fantastisch! Met vele likes en followers ga jij door het leven. Stagebedrijven en dus stagebegeleiders zijn hier wellicht wat minder gecharmeerd van maar bekijken je sociale profiel pagina's wel. Privé en zakelijk gescheiden houden lijkt logisch maar door de huidige social media wereld blijkt dit toch lastig te zijn. Ga je solliciteren zorg er dan voor dat je social media kanalen er fatsoenlijk bijstaan. Scherm die informatie af wat voor de buitenwereld minder interessant is en zorg ervoor dat je 'zakelijke' kanalen up to date zijn.

Informatie
 • Soort artikel
  Stages
 • Bron
  Stage Curaçao
 • Datum
  2022-08-01
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!