Site logo
Omschrijving

Jetski tour over het Spaanse water

Een Jetski tour over het Spaanse water en tegelijkertijd veel moois zien, dat is iets om nooit te vergeten. Aan de Caracasbaaiweg is dit mogelijk. Door de gunstige locatie is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de prachtige omgeving van het Spaanse water, de populaire snorkel locatie Tugboat en het Santa Barbara Beach resort.


Waar start de tour?

De tour start bij de Caracasbaai, je gaat een stuk de open zee op langs een mooi oud fort en langs een enorme olietanker die er al 5 jaar ligt. Hierna vaar je door naar het Santa Barbara Beach resort. Daar kijk je je ogen uit door de luxe die het resort te bieden heeft als je er alleen al langs vaart. Er liggen daar ook een aantal grote jachten. De tour wordt vervolgd naar het Spaanse water. Bij het Spaanse water staan prachtige dure villa's en heb je zicht op de Tafelberg waar je bijna tegenaan vaart. Na het Spaanse water ga je richting de snorkel locatie Tugboat. Op deze plek zwemmen de mooiste tropische vissen en is het helderste blauwe water. Na het snorkelen keer je terug naar de Caracasbaai en dat is dan ook het einde van de tour.


Tijden

De tour duurt zo'n 2 uur. Het is niet noodzakelijk om te reserveren maar wel handig om te doen als je gegarandeerd mee wil met de tour. Er zijn ook niet echt vaste tijden voor de tours, dat is echt afhankelijk van de boekingen.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!