Site logo
Omschrijving

Dit mooie blauwe pand in het hartje van Pietermaai is van de fijnste plekken om te studeren op Curaçao. De tafels staan ver van elkaar vandaan zodat je niet wordt afgeleid of gestoord door de andere gasten en je je goed kunt focussen op je eigen werk. Daarnaast is er airco, waardoor je niet zwetend achter je laptop hoeft te zitten. Ook het rustgevende interieur, met de kleuren blauw en wit zorgt voor serene rust. 

Cafeïne

Als je even een studiebreak wilt nemen om iets te eten of drinken heb je keuze uit de lekkerste koffies, gebakjes, ontbijt, brunch en lunch. Van Gogh Specialty Coffees blinkt uit met hun heerlijke, eerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffies. Bestel deze dus, zodat je met dat extra beetje cafeïne er weer tegenaan kan.   

Brainstormen

Ook kun je bij Van Gogh Specialty Coffee een besloten vergaderruimte of studeerruimte reserveren. Hier kun je brainstormsessies, studeersessies, groepsbijeenkomsten of trainingen houden. Stuur een WhatsApp om de kamer te reserveren +5999 5211565 of maak een reservering via www.facebook.com/vangoghcoffees ->services->vergaderruimte. Per uur kost dit 25 Naf (ongeveer 13 Euro).

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Koffie speciaal zaak
 • Omgeving
  Stads
 • Reserveren
  Walk-in mogelijk
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Creditcard, Pin
Gesloten
Vandaag gesloten
 • Maandag

  07:00 - 16:00

 • Dinsdag

  07:00 - 16:00

 • Woensdag

  07:00 - 16:00

 • Donderdag

  07:00 - 16:00

 • Vrijdag

  07:00 - 16:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

 • 26/05/2024 06:50 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!