Site logo
Omschrijving

De aankleding van deze lunchtent steekt er met kop en schouders bovenuit. Door de poederroze muren, decoratie van stro, bloemen, planten en grote lampenkappen heb je het idee dat je in een prachtige haciënda bent. De witte klapdeuren en ramen van het pand staan allemaal open. Dus ook al zit je binnen, heb je wel de lekkere frisse lucht van buiten. Binnen is geen airco, maar gelukkig is de temperatuur heel aangenaam door alle (geluidloze) ventilators die binnen hangen.

 

Door de ruime opzet heb je niet het idee dat je bij je buurman op schoot zit en kun je dus prima ongestoord studeren. Er zijn een aantal plekken binnen die dicht bij stopcontacten zitten. Deze stopcontacten zijn zelfs Europese stopcontacten.

 

Het personeel van Maira’s Kitchen is uiterst vriendelijk. Ook is de bediening heel snel. Als je iets van hun heerlijke menukaart bestelt staat het binnen een mum van tijd op tafel. Naast de snelle service is de kwaliteit van het eten ook top. Je zult hier dus geen honger of dorst krijgen tijdens het studeren.

 

Maira’s Kitchen is niet alleen een plek waar je kunt ontbijten en lunchen, maar je kunt hier ook heerlijk avondeten.

Als je wil reserveren zie je hier rechts in beeld op de homepagina de mogelijkheid om dat te doen. Daarnaast zijn ze te bereiken op dit telefoonnummer: +59996753652

 

Openingstijden:

Maandag 8:00 – 22:00

Dinsdag 8:00 – 22:00

Woensdag 8:00 – 22:00

Donderdag 8:00 – 22:00

Vrijdag 8:00 – 22:00

Zaterdag 8:00 – 17:00

Zondag 8:00 – 17:00

 

Adres: Hoogstraat 24, Otobanda, Curaçao

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Restaurant
 • Omgeving
  Stads
 • Reserveren
  Niet nodig
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Pin
Open
Openingsuren vandaag: 08:00 - 22:00
 • Maandag

  08:00 - 22:00

 • Dinsdag

  08:00 - 22:00

 • Woensdag

  08:00 - 22:00

 • Donderdag

  08:00 - 22:00

 • Vrijdag

  08:00 - 22:00

 • Zaterdag

  08:00 - 17:00

 • Zondag

  08:00 - 17:00

 • 24/06/2024 08:51 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!