Site logo
Omschrijving

Bario Urban Street Food zit in Otrobanda. Je rijdt een stukje verder door dan de Gouverneur en ziet dan een hek met veel parkeerplekken daarachter. Hier kun je de auto parkeren, waarna je direct de gezellig verlichte locatie van Bario inwandelt. Meld je bij de balie en neem plaats aan een van de hoge of lage tafels.

 

Op de tafels kun je de wifi scannen en vervolgens de QR-code naar de menukaart. De menukaarten bestaat uit verschillende menukaarten. Iedere menukaart hoort bij een andere streetfoodcar. Je kunt er dus voor kiezen om als tafel zijnde bij verschillende streetfoodcarren te bestellen. Het chille is dat je er niet zelf heen hoeft te lopen, maar dat de ober alles komt bestellen bij je aan tafel. Tijdens het wachten op je eten kun je rustig aan je tafel blijven zitten en komt het eten vanzelf naar je toe vanuit de foodtruc.

 

Op de vrijdag is het extra gezellig, want dan is er een dj aanwezig die de hele avond live muziek speelt. Op de zondag is er af en toe een jazz band aanwezig. De rest van de avonden is het er ook altijd gezellig druk. Je doet er dus verstandig aan om van te voren een plekje te reserveren!

Voorzieningen
Culinair
 • Vegetarische gerechten
  Aanwezig
 • Cocktails
  Aanwezig
Gesloten
Openingsuren vandaag: 08:00 - 23:00
 • Maandag

  08:00 - 23:00

 • Dinsdag

  08:00 - 23:00

 • Woensdag

  08:00 - 23:00

 • Donderdag

  08:00 - 23:00

 • Vrijdag

  08:00 - 00:00

 • Zaterdag

  08:00 - 00:00

 • Zondag

  08:00 - 23:00

 • 18/07/2024 03:21 lokale tijd

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!