Site logo
Omschrijving strand

DaaiBooi is een strand gelegen in het midden van Curaçao. Ongeveer 30 minuten rijden van Willemstad. Het is echt een lokaal strand.

Het water van DaaiBooi inlopen is nog wel een kunstje. Er liggen namelijk flinke rotsen. Gelukkig zijn ze wel plat maar als er branding staat, wordt het toch lastig. Branding is het zeegedeelte dicht bij de kust waar de golfen breken. Het water wordt daar ondiep dus slaat de golf tegen de bodem.

Dit neemt niet weg dat DaaiBooi verder een heel gemoedelijk strand is. Er staan meerdere picknicktafels en palapa's waar je in plaats van de felle zon ook lekker in de schaduw kunt liggen. Er is ook een speciale hoek voor BBQ'en ingericht. De heerlijke BBQ-geur versterkt het vakantiegevoel bij een bezoek aan DaaiBooi.

Het is een populair strand onder locals. Mede doordat je kunt BBQ'en en eigen eten mee mag nemen vind je hier veel families en vriendengroepen. Dit zorgt er voor dat het in de weekenden nog wel wat drukker kan zijn.

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!