Site logo
Omschrijving

Wil je nou niet sporten in een warme zaal, maar lekker in de buitenlucht? Misschien is bootcamp dan wel wat voor jou.

Bootcamp Curaçao wordt gerund door leden van het Korps Mariniers, maar dat zegt niet dat je ook op hun niveau traint. De training is voor iedereen toegankelijk en je wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.

Er wordt 3 keer per week bootcamp gegeven op verschillende locaties. Op het moment zijn dit de dagen maandag, dinsdag en donderdag. De bootcamp begint om 19:00 wat betekent dat de temperatuur al wat gezakt is en het prima weer is voor de bootcamp.

Je traint in een gevarieerde groep en de trainingen zijn heel wisselend. 1 training kost 10 gulden, maar het is ook mogelijk om een rittenkaart aan te schaffen. De introductie training is maar liefst 8 gulden. Je kan je vooraf opgeven of gewoon last minute beslissen om te gaan. Dit zorgt ervoor dat je niet verplicht bent en kan gaan wanneer je wilt. Ideaal, want je weet nooit wat dit eiland je brengt.

Op de Instagram van BootcampCuracao wordt iedere week geplaatst op welke plekken er die week wordt gebootcampt

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!