Site logo
Omschrijving

Elke zaterdag vind er bij Zanzibar het wekelijkse Happy Hour plaats! Tussen 17:00 en 18:00 kun je voordelig je drankje of buckets bier bestellen bij de één van de baren. De diskjockey draait lekker zomerse muziek en om 18:00 uur kunnen de voeten van de vloer met de muziek van een live band!

Zie de zon zakken in de zee en geniet met elkaar van het Happy Hour bij Zanzibar. De avond sluit om middernacht en je de keuken blijft open tot 22:00 uur. Is er geen plaats in het restaurant dan kun je gebruik maken van de take-out pizza's welke je kunt nuttigen op één van de strandbedden.

Zeker een Happy Hour om niet te missen.

Specificaties
  • Entree
    Gratis
Data
  • 20/04/2024 17:00 - 00:00
  • 27/04/2024 17:00 - 00:00
  • 04/05/2024 17:00 - 00:00

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!