Site logo
Omschrijving

1 januari. Als het goed is ben je de dag ervoor knallend het nieuwe jaar in gegaan bij Mambo of Jan Thiel en word je 1 januari met een lichtelijke kater wakker. In Nederland staat je die ochtend een jump in een ijs- en ijskoude zee te wachten. Op Curaçao staat je een iets minder taaie ochtend te wachten. Om te kunnen zeggen dat je ooit een keer de nieuwjaarsduik hebt gedaan, kun je hier lekker bij 30 graden de zee in wandelen.

Programma

Rond 9.00 ben je welkom op het strand bij Zanzibar, hier kon je een Unox muts ophalen en word je tot 12.00 vermaakt. Zo zijn er dolfijnen die een show gaven in de zee. Er worden shotjes Jägermeister uitgedeeld en er is een live band met trommels. Er komen ieder jaar duizenden studenten, vakantiegangers en bewoners op af, dus heel Zanzibar kleurt fel oranje van alle Unoxmutsen. Om 11.59 wordt er afgeteld tot het 12.00, het moment dat iedereen het water in rent.

Feest

Nadat iedereen na een paar minuten het water uit komt hoef je zeker niet direct de auto naar je verblijf pakken, want het feest gaat nog de hele dag door. Er wordt de hele dag nog harde muziek gedraaid en de buckets Brasa vliegen de toonbank over.

 

Specificaties
 • Categorie
  Evenementen
 • Soort
  Nieuwjaarsduik
 • Reserveren
  Niet mogelijk
 • Betaalmogelijkheden
  Niet van toepassing
 • Entree
  Gratis
 • Muziek
  Disk Jockey
 • Lokatie
  21178
Data
 • 01/01/2025 09:00 - 15:00
 • 01/01/2026 09:00 - 15:00
 • 01/01/2027 09:00 - 15:00

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!