Site logo

Villa Telamon 43

De Telamonstraat 43 is al meer dan 12 jaar één van de meest geliefde studentenhuizen onder stagiaires en jongwerkenden op Curaçao. Door de centrale ligging op het hoogste puntje van de villawijk Vredenberg is er altijd een verkoelende bries. Tezamen met het grote zwembad en de palmbomen is er altijd wel een plekje van verkoeling.

De Telamonstraat 43 studentenhuis beschikt over een aantal type kamers, studio’s en een appartement. Deze type units zijn verdeeld over een zestal gebouwen op een terrein groter dan 1800 vierkante meter waardoor er altijd ruimte is voor privacy indien je dat wenst. Alle gebouwen komen uit op het middenterrein waar het terras zich bevind en het zwembad. Daar en in de andere gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en woonkamer/bar ontmoet je elkaar.    

Mede door de gunstige ligging van de wijk Vredenberg is het voor vele huurders éénvoudig om vanaf de Telamonstraat 43 je werk, stage of opleiding te bereiken. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving veel winkels, supermarkten, wasserettes, apotheken en take-outs gesitueerd. Bij de Telamonstraat 43 ben je verzekerd van gezellige huisgenoten waarmee je Curaçao kunt gaan ontdekken. 

Gemiddeld wonen er 35 studenten en jongwerkenden aan de Telamonstraat 43. Hierbij beschikt iedereen over een privé kamer of studio. De studio’s zijn daarbij tevens ingericht met een eigen keuken en badkamer. Indien je voor een kamer kiest dan maak je gebruik van één van de twaalf badkamers of vijf keukens.  

Qua veiligheid ligt de Telamonstraat 43 in een mooie villa wijk en is volledig ommuurd. Daarnaast zijn alle hoofdgebouwen voorzien van goed hang en sluitwerk en kan je gehuurde kamer of studio netjes worden afgesloten. Het is tevens (beperkt) mogelijk om een privé parkeerplaats af te nemen direct voor of op het complex. De Telamonstraat 43 beschikt daarnaast nog over een camerasysteem en paniek buttons in geval van nood. Buiten deze facilitaire veiligheidsmaatregelen krijg je bij aankomst een heldere uitleg over de do’s and don’ts van Curaçao op het gebied van veiligheid. Al deze onderdelen dragen positief bij aan een veilige leefomgeving op Curaçao.

Specificaties studentenhuis Telamonstraat 43
Type units

Bij de Telamonstraat 43 kun je diverse soorten kamers, studio’s en een drie slaapkamer appartement huren. Alle kamers, studio’s en appartementen worden gemeubileerd opgeleverd.

Prijzen (per maand)

De huurprijzen worden inclusief Ang. 100,- aan water en stroomverbruik aangeboden (Ang. 150,- indien verhuurd aan twee personen). Er is gratis internet en de algemene ruimtes worden twee keer per week schoongemaakt. Uiteraard spring je voor niets in het zwembad en maak je gratis gebruik van de gezamenlijke ruimtes en faciliteiten.   

Voordeelkamer: Ang. 695.00 (1p bed)
Reguliere kamer: Ang. 750.00 (1p bed)
Reguliere kamer: Ang. 795.00 (2p bed)
Zeezichtkamer: Ang. 800.00 (1p bed)
Zeezichtkamer: Ang. 845.00 (2p bed)
Studio (1 persoon): Ang. 1070.00 (2p bed)
Studio (2 personen): Ang. 1250.00 (2p bed)

Standaard inrichting

Alle kamers en studio’s zijn voorzien van een kledingkast, verlichting, bureau met stoel, nachtkastje, decoratie, gordijnen, prikbord en een ventilator. De studio’s beschikken tevens over een kitchenette met koeling en een privé badkamer. Onder prijzen kun je lezen of de unit is uitgerust met een één of tweepersoonsbed. 

Extra inrichting en diensten

Indien gewenst kunnen we op je kamer ook nog een privé koelkastje plaatsen voor Ang. 45,- per maand. Daarnaast is het zowel bij de studio’s als kamers (beperkt) mogelijk om airconditioning bij te boeken. De kosten hiervan bedragen Ang. 90,- per maand. De Telamonstraat 43 beschikt over privé parkeerplaatsen. Deze zijn aan de voorzijde en op het complex gesitueerd. De parkeerplaatsen op het complex (binnen) kunnen worden afgesloten. De parkeerplaatsen worden per maand verhuurd voor de onderstaande tarieven. 

 • Parkeerplaats voorzijde Ang. 25.00 (auto)
 • Parkeerplaats binnen Ang. 50.00 (auto)
 • Parkeerplaats binnen Ang. 25.00 (scooter)
Gezamenlijke faciliteiten

Keukens: aanwezig (5) 
Koelkasten: aanwezig (12)
Badkamers: aanwezig (16)
Zwembad: aanwezig (1)
Barbecue: aanwezig (1)
Parkeerplaats: aanwezig (afsluitbaar – beperkt)
Wasmachine: afwezig
Terrassen: aanwezig (4)
Balkon: aanwezig (1)
Internet: aanwezig
Woonkamer/bar: aanwezig (1)

Extra service

Om je aankomst nog éénvoudig te laten verlopen bieden wij bij de Telamonstraat 43 de volgende handige diensten aan. Wederom niet verplicht maar wel handig! Bekijk voor de tarieven onze online winkel. De onderstaande extra diensten kun je bijbestellen via je huurovereenkomst. 

 • Simkaart (Direct bereikbaar bij aankomst)
 • Linnenpakket (Wij maken je bed op!)
 • Ophaaldienst (Wij pikken je op van het vliegveld)
 • Servies- & kookgereipakket (Je eigen schone set servies en kookgerei bij aankomst)
 • Schoonmaakpakket (Je eigen schoonmaak set voor je kamer of studio) 
Veiligheid

Om je een veilige leefomgeving te kunnen bieden krijg je allereerst bij aankomst een heldere uitleg over alle do’s and don’ts op Curaçao. Je kunt een studentenhuis nog zo goed beveiligen maar als je als huurder niet oplettend bent dan hebben deze veiligheidsmaatregelen geen nut. Vandaar dat wij bij aankomst ruimschoots te tijd nemen om je over dit onderwerp te informeren. Buiten deze uitleg is de Telamonstraat 43 volledig ommuurd met daarbij ook een deel van de parkeerplaats. Daarnaast zijn zowel de hoofdgebouwen als je privévertrek voorzien van goed hang en sluitwerk en zijn alle deuren af te sluiten. Het complex is goed verlicht en we beschikken over paniek buttons voor noodgevallen. Daarnaast hebben wij camera’s geplaatst. Alle brandveiligheid preventiemaatregelen zijn ook getroffen en worden jaarlijks gecontroleerd.

 

Waarom kies je voor de Telamonstraat 43
 • Je houdt van gezelligheid en medestudenten om je heen om samen Curaçao te ontdekken;
 • Je springt wanneer je maar wil in één van de grootste zwembaden op Curaçao bij een studentenhuis;
 • Warm water douches voor de koudere ochtenden en avonden op Curaçao; 
 • Gezellig ingerichte en functionele studio’s en kamers met, indien gewenst airconditioning;
 • Het kantoor van de beheerders is gelegen onder de Telamonstraat 43 dus bij problemen of vragen kunnen wij je snel helpen;
 • Qua ligging is de Telamonstraat 43 één van meest centrale jongeren  accommodaties op Curaçao.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • […] gezellige studentenhuizen welke aan de bovenstaande bevinden voldoen zijn de Telamonstraat 8 en Telamonstraat 43. Deze zijn al jaren de meest populaire, leukste en gezelligste studentenhuizen van Curaçao.  […]

 • […] maken van je eigen bar/woonkamer. Vragen? Wij horen graag van je! Bekijk studentenhuis met privébar! […]

 • Stage Curacao
  27/11/2020 at 20:32

  Review Sarah de Koff: Review: het is hier fantastisch! De huisgenoten en de sfeer zijn geweldig, en een warm bad voor de gearriveerden. Wij hebben ons goed vermaakt. Verder stellen we op prijs hoe snel Daniel en Denice reageren zodra er een reparatie nodig is of er iets ontbreekt. Ga zo door!!!

 • Charmilla
  21/02/2021 at 19:03

  De afgelopen 3,5 maand heb ik op de Telamonstraat 43 gewoond en een super tijd gehad! Ik had, al zeg ik het zelf, een van de mooiste kamers van het huis met iedere avond uitzicht op de zonsondergang. Met zo’n grote groep huisgenoten valt er altijd iets te beleven en worden er veel leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd. Ook was het genieten om iedere ochtend met elkaar, al dan niet brak, met een kopje koffie in de tuin wakker te worden. De huisbaas is flexibel, reageert snel en regelt het als er ergens een mankement of ander probleem is.

 • […] het genot van Brabantse carnavalsknallers trokken we een klein uur later met de bonte stoet van Telamonstraat 43 naar Telamonstraat 8. Hier was voor ons een hilarische poolparty […]

 • Julie Mol
  24/02/2021 at 12:05

  Ik heb van september 2020 t/m januari 2021 op de Telamonstraat 43 gewoond. De Telamon is een groot studentenhuis dat van alle gemakken voorzien is. Met een ontzettend gezellig stel huisgenoten heb ik hier een fantastische tijd beleefd gedurende mijn verblijf op Curacao. Het huis ligt op een top locatie en heeft ook nog eens mooi uitzicht over het eiland. Er is altijd iets te beleven op de T43 en zeker een aanrader als je in een groot en gezellig huis wil wonen op Curacao!

Opmerking toevoegen

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!