Site logo

Studentenhuis met privé bar

Als je op kamers gaat wonen op Curaçao dan is het natuurlijk best gezellig als je met je huisgenoten gebruik kunt maken van een gezamenlijke woonkamer/bar. Bij Villa Telamon 43 is dit nu mogelijk. Koop met elkaar wat koude biertjes en wijntjes voor in de koelbox. Kijk een film, doe spelletjes of maak een gezellig feestje. 

Bij de Villa Telamon 43 beschikken wij nu over een privé bar / gezamenlijke woonkamer. Uniek op Curaçao onder de studentenhuizen. Met een eigen bar in een studentenhuis bespaar je wellicht ook wel een aantal keer op een stapavondje. Omdat je ook een gezellige ruimte met elkaar hebt thuis hoef je ook niet altijd opstap om andere studenten, stagiaires of jongeren te ontmoeten. 

Hou jij van gezelligheid neem dan een kijkje bij Villa Telamon 43 met privé bar en boek een kamer, studio of appartement.

Villa Telamon 43 met privé bar

Vraag, reageer en/of draag bij!

Opmerking toevoegen

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!