Site logo

Jarig zijn tijdens je verblijf op Curaçao!

Als je jarig bent dan vier je dit natuurlijk het liefst met je familie en vrienden. Maar tijdens je verblijf op Curaçao is dat wat lastig met uitzondering van de digitale contactmogelijkheden. Hoe leuk als je dan in een groot studenten- jongerenhuis verblijf met allemaal nieuwe vrienden. Bij Villa Telamon 43 hebben wij voor verjaardagen en andere feestjes zelf een grote bar/woonkamer gemaakt om hier met elkaar een gezellig feestje te maken.

In maart 2021 werd Ian, één van de gezellige bewoners van Villa Telamon 43 jarig.

‘Een verjaardag om nooit meer te vergeten’

Veel bewoners op de Telamonstraat verblijven voor een langere periode op Curaçao. Dan is er geen ontkomen aan dat er hier-en-daar een verdwaalde verjaardag moet worden gevierd. Een verjaardag in het buitenland is natuurlijk net ‘ff wat anders dan in Nederland.

Zo ook de eenentwintigste verjaardag van Ian afgelopen week. De dag begon traditiegetrouw met een shotjesontbijt voor de jarige. Mede door de gedronken biertjes van de avond ervoor viel deze voor ons Ian best zwaar. Amper bekomen van de shots vertrok begin van de middag een partybus vanaf Villa Telamon 43, die door een aantal huisgenoten als verassing was geregeld. Het waren twee warme, maar vooral geweldige uren die eindigde bij Villa Telamon 8 voor een verfrissende poolparty.

Op een 21ste verjaardag mag een 21-diner niet ontbreken. Samen met alle huisgenoten hebben we in een prachtig versierde kelder genoten van een heerlijk drie-gangen menu welke door het huis zelf was klaargemaakt. Tussen iedere gang werd een leuke act opgevoerd, zoals een persoonlijke ode en een quiz vol fun facts over Ian. Als kers op de taart werd er een filmpje getoond waarin zijn ouders, hondje, zus en schoonbroer mooie felicitaties uitspraken. Het was een dag om nooit te vergeten. Of, zoals de jarige zelf zou zeggen: ‘ik heb mij nog nooit zo jarig gevoeld als hier met jullie op Curaçao!’

Wil jij ook wonen in één van de gezelligste studenten-/ jongerenwoningen op Curaçao

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!