Site logo

Bestemming Curaçao

Tips over Activiteiten op Curaçao

Curaçao tips & adviezen

Categorieën
Activiteiten op Curaçao

Maritiem Museum Curaçao

Ben jij als student geïnteresseerd in scheepvaart en de wijze hoe de Maritieme wereld zich op Curaçao heeft ontwikkeld? Neem dan een keer een kijkje

Lees verder »
Activiteiten op Curaçao

Quarantainegebouw Curaçao

Het Quarentainegebouw op Curaçao is een herinnering aan een periode op Curaçao waarbij de WIC slavenhandel dreef. In deze nare periode werden de zieke slaven

Lees verder »
Activiteiten op Curaçao

Kabrietenberg Hike Curaçao

Beetje sporten en beweging gedurende je stage op Curaçao kan natuurlijk nooit kwaad! Op het schiereiland aan het einde van de Caracasbaaiweg heb je diverse

Lees verder »

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!