Site logo

Windsurfing tijdens je stage op Curaçao

Ben jij iemand welke windsurfen gaaf vindt? Zo ja, dan is het op Curaçao natuurlijk des te fijner dat je dat hier alle dagen in kraakhelder blauw water en met de perfecte temperatuur kunt blijven doen. Er zijn op Curacao een tweetal spots waar windsurfen wordt gedaan. Aan het einde van de Caracasbaaiweg vind je ‘Windsurfing Curaçao‘. Hier kun je materialen huren en/of lessen volgen op het Spaanse water. De wind is er over het algemeen goed en de instructeurs begeleiden je graag met het leren windsurfen op Curaçao.

Een tweede windsurfschool op Curaçao, genaamd ‘Oldschool Windsurfing St Joris Baai‘.  is gelegen in de ongerepte natuur van Curaçaose Sint Joris Baai. In dit gebied staat er bijna altijd goed wind waardoor je er naast windsurfen ook kunt ‘Kite Surfen‘. Een gave spot om het windsurfen op Curaçao tijdens je stage onder de knie te krijgen.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!