Site logo
Artikel

MBG Studentenauto & Scooterverhuur zet zich al meer dan vijfentwintig jaar in dat o.a. Nederlandse studenten zich betaalbaar en veilig op Curaçao met een scooter of auto kunnen verplaatsen. Met een no-nonsens mentaliteit waarbij altijd de helpende hand wordt geboden ben je verzekerd van een goed vervoersmiddel gedurende verblijf op Curaçao. Helemaal makkelijk wordt het als je gedurende je stage of werkperiode gaat wonen bij Villa Telamon 8 of Villa Telamon 43. Verdeeld over deze studentenhuizen beschikt MBG over een garage en kantoor zodat je altijd per direct geholpen kunt worden mocht er iets met je vervoersmiddel zijn.

Geen diefstal gevoelige auto's

Het portfolio aan auto's en scooters is dusdanig bepaald dat deze minder diefstal gevoelig zijn als de auto's welke door andere verhuurders wordt aangeboden. Denk bij diefstal gevoelige auto's aan de merken Kia Picanto, Hyundai I10 of de Chevrolet Spark. Hierdoor ben je bij schades of diefstal aan het einde van je periode vaak je borg en/of eigen risico kwijt. Bekijk hiervoor ook het artikel 'Checklist voor het huren van een studentenauto of scooter'.

Informatie
 • Soort artikel
  Vervoer
 • Bron
  Vervoer Curaçao
 • Datum
  2019-12-16
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!