Site logo
Omschrijving

Als je naar Curaçao komt om stage te lopen of om te werken dan kun je natuurlijk het duiken niet overslaan. Plus het kan zeer interessant zijn om aan te geven bij een duikschool dat je stage loopt of op Curaçao werkt. Er is altijd wel een leuke aanbieding te krijgen zeker als je met een clubje huisgenoten een cursus volgt. De meeste duikscholen kunnen je dan een interessante korten geven op je PADI.

Nadat je je duikbrevet hebt behaald maak je gebruik van de vele unieke duikspot op Curaçao. Dus naast zonnen op een strand maak jij tussendoor nog een duik of twee. Op de meeste stranden kun je ook je duikuitrusting huren en de kosten vallen relatief mee voor de ervaring welke je krijgt.

Specificaties
 • Soort
  Duiken
 • Activiteitsduur
  60 minuten
 • Minimum aantal
  2 personen
 • Reserveren
  Niet nodig

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!