Site logo
Omschrijving

Merel, Quiten en Cas hebbeneen aandenken aan Curacao op hun lichaam laten zetten.

Merel:

- Wat is de betekenis achter je tattoo? Dushi bida betekent in het Papiaments (de taal die hier op Curaçao wordt gesproken) ‘het mooie leven’. Dit vond ik een hele mooie betekenis omdat deze tijd hier op Curaçao ook heel mooi en goed was en echt een onvergetelijke ervaring was.
- Op welke plek staat je tattoo? De tattoo staat boven mijn elleboog van mijn linkerarm
- Bij welke tattoo shop heb je de tattoo laten zetten? Ik heb de tattoo bij Byrons tattooshop laten zetten. Die zit bij Mambo beach. Zodra je bij Mambo loopt zul je de tattooshop zien zitten.
- Hoeveel heb je ervoor betaald? De tattoo kostte geloof ik 125 gulden.
- Hoe lang moest je in de stoel zitten? Ik zat denk 10/15 minuten in de stoel. Het viel heel erg mee! Ik moest het langst van ons drie zitten omdat bij mijn lettertype er wat lijntjes dikker aangezet moesten worden. Bij Sophie was het echt binnen 4 minuten gezet. Het ging zo snel haha!
- Op een schaal van 1 tot 10 hoe pijn deed het? De pijn was echt een 4. Ik vond het zo meevallen. Tuurlijk voel je wel iets maar pijn kan ik het niet noemen.
- Is dit je eerste tattoo of had je er al meerdere? Dit is mijn eerste tattoo!
- Ben je blij met de tattoo? Jaaa ik ben er zo blij mee! De tattoo is heel strak gezet en het doet me terugdenken aan een onwijs mooie tijd.

 

 

Quiten

- Wat is de betekenis achter je tattoo? De roos staat voor vriendschap, heb ik samen met mn beste maat gezet. Hij heeft dezelfde. Coordinaten zijn een leuk aandenken aan de eerste keer dat ik voor een half jaar in het buitenland heb gewoond. Zodat ik niet vergeet dat het ook goed om Nederland soms achter je te laten en buiten je comfortzone te stappen
- Op welke plek staat je tattoo? Boven arm, tricep en boven mn elleboog op mn achterarm.
- Bij welke tattoo shop heb je de tattoo laten zetten? Byrons @ Mambo maar door een Nederlandse Tattoo artiest Esmay
- Hoeveel heb je ervoor betaald? FL. 550 voor allebei.
- Hoe lang moest je in de stoel zitten? Nog geen uur
- Op een schaal van 1 tot 10 hoe pijn deed het? 3
- Is dit je eerste tattoo of had je er al meerdere? Waren m'n eerste
- Ben je blij met de tattoo? Heel blij dit is pas het begin! De rest van m'n arm komt ook vol te staan met alle maal losse tattoos

 

Cas

- Wat is de betekenis achter je tattoo? wij wonen met het huis op Telamonstraat 8 daarom de 8. Ook heeft een van mijn beste vriendinnen in het huis deze 8 getekend en ik dan ook die van haar. Daarom is de tattoo ook een teken van onze vriendschap
- Op welke plek staat je tattoo? op mijn linker voet net onder mijn enkel.
- Bij welke tattoo shop heb je de tattoo laten zetten? Byron’s Tattoo
- Hoeveel heb je ervoor betaald? 72 € voor de tattoo
- Hoe lang moest je in de stoel zitten? Ik zat op de stoel voor 7 a 10 minuten
- Op een schaal van 1 tot 10 hoe pijn deed het? Voor de pijn Op een schaal van 1 tot 10 was het een 7
- Is dit je eerste tattoo of had je er al meerdere? Dit is mijn tweede tattoo
- Ben je blij met de tattoo? Ik ben er heel erg blij mee😄

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!