Site logo
Omschrijving

Dit prachtige restaurant biedt zowel de perfecte locatie om te lunchen als om te studeren. Doordat het veel verschillende kamers heeft kun je zelf uitkiezen welke ruimte je het fijnste vindt. Vind je het juist fijn om in een zaaltje te zitten met openslaande deuren naar buiten en een prachtig uitzicht op de tuin? Of kies je liever voor een afgesloten ruimte met airco? Geef je de voorkeur aan een ruimte met roze muren en een kroonluchter? Of toch aan witte muren met lekkere zitbanken? Zoals je begrijpt kun je hier wel 10 keer eten, met iedere keer het gevoel te hebben op een nieuwe locatie te zijn. Naast de vele zaaltjes is er ook nog de patio met daaromheen veel groen, waardoor je het gevoel hebt in een sprookjestuin te zitten. 

Airco

Sommige ruimtes zijn voorzien van airco. Dit zorgt op de warmere dagen voor een ideale locatie om te studeren. Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van stopcontacten en enkele zelfs van Europese stopcontacten. 

Thema

Dit artikel, en de foto’s, zijn gemaakt rond de periode van Halloween. Number Ten heeft hier zowel qua interieur als menukaarten op ingespeeld. In het interieur zat veel accessoires van Dia de Muertos, pompoenen, spinnen en doodshoofden. Ook hebben ze gehele extra menukaarten erbij gemaakt ter ere van Halloween. Door de hoge temperaturen op Curaçao kom je lastig bij het gevoel van de herfst en Halloween, maar Number Ten zorgt ervoor dat dit gevoel toch naar boven komt!

Reserveren

Omdat Number 10 erg populair is raden wij aan om te reserveren

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Lunch & Koffiezaak
 • Omgeving
  Natuurlijk
 • Reserveren
  Aan te raden
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Creditcard, Pin
Regio
Gesloten
Openingsuren vandaag: 07:30 - 15:00
 • Maandag

  07:30 - 15:00

 • Dinsdag

  07:30 - 15:00

 • Woensdag

  07:30 - 15:00

 • Donderdag

  07:30 - 15:00

 • Vrijdag

  07:30 - 15:00

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

 • 27/05/2024 18:22 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!