Site logo
Omschrijving

Cafelito staat ook hoog in de top van fijnste plekjes om te studeren of brunchen. Je parkeert de auto voor de deur en loopt zo hun overdekte terras op. Hier kun je heerlijk een drankje drinken of hapje eten onder het dak met botanische aankleding die bestaat uit lampjes, bladeren en hangplanten. Als je bij Cafelito naar binnen loopt zie je marmeren tafels, velvet banken en gouden accenten, met andere woorden, het ademt luxe. Je hebt kleine tafels die perfect zijn om in je eentje of met iemand anders je laptop uit te klappen en een studiesessie te houden. Het restaurant bestaat vaak voor ongeveer 50 procent uit gasten die komen lunchen en 50 procent uit studenten die komen studeren. Dit zorgt voor een gezellige- en tevens zakelijke sfeer.

Zondag

Waar de meeste lunchtentjes op de zondag gesloten zijn is Cafelito 7 dagen per week open. 

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Lunch & Koffiezaak
 • Omgeving
  Winkelgebied
 • Reserveren
  Niet nodig
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Creditcard, Pin
Regio
Gesloten
Openingsuren vandaag: 08:00 - 17:00
 • Maandag

  08:00 - 17:00

 • Dinsdag

  08:00 - 17:00

 • Woensdag

  08:00 - 17:00

 • Donderdag

  08:00 - 17:00

 • Vrijdag

  08:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  09:00 - 17:00

 • 19/04/2024 17:33 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!