Site logo
Omschrijving

Dit schattige lunchtentje ligt in hartje Willemstad. Het is een kleine zaak, waarvoor een klein terras zit. Binnen aan de grote tafel of 1 van de tafeltjes aan de muur kun je plaatsnemen om lekker te gaan lunchen. Je hebt keuze uit een toereikende kaart met daarop ontbijt, salades, sandwiches, taart en borrelhapjes. Tip: bestel hier naast je eten ook zeker een hot-, cold- of special coffee!

Beste studieplek

Als je hier heengaat om te knallen voor je studie of stage is een plekje aan het raam 'the right spot'. Hier heb je het gevoel alsof je je afsluit van de lunchende mensen in het restaurant, doordat je er met je rug naartoe zit. Je volle focus ligt op je laptop en als je er even klaar mee bent kun je lekker voor je uit staren door het raam. Aan de ene zijde bij het raam zitten stopcontacten en aan de andere niet. Je hebt bij dit tentje dus de mogelijkheid om je apparatuur op te laden. Ook is het er een zeer aangename temperatuur binnen. Waar je bij de meeste studieplekken bijna een lange broek en trui moet meenemen is dat hier gelukkig niet het geval, hier is het niet te koud en niet te warm 

Reserveren

Reserveren is hier eigenlijk niet nodig, omdat het een rustig koffietentje is. 

Voorzieningen
Specificaties
 • Soort
  Koffie speciaal zaak
 • Omgeving
  Stads
 • Reserveren
  Enkel Walk-in
 • Betaalmogelijkheden
  Cash, Creditcard, Pin
Regio
Gesloten
Openingsuren vandaag: 07:30 - 14:00
 • Maandag

  07:30 - 14:00

 • Dinsdag

  07:30 - 14:00

 • Woensdag

  07:30 - 14:00

 • Donderdag

  07:30 - 14:00

 • Vrijdag

  07:30 - 14:00

 • Zaterdag

  07:30 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

 • 29/05/2024 03:18 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!