Site logo
Omschrijving

In het Avila fitnesscentrum heb je een schone omgeving, een comfortabele sfeer en een prachtig uitzicht tijdens het sporten.

Waar je in veel sportscholen op het eiland gedateerde apparatuur hebt, heb je bij Avila de nieuwste Technogym-facaliteiten. Hier kun je cardio doen terwijl je Youtube of Netflix aan het kijken bent!

Het leuke is dat je bij deze gym een gratis proef-dag kunt doen. Dit is niet zo bij de andere sportscholen op het eiland. Dus heb jij een keer zin in een sportieve middag met je vriendinnen of huisgenoten, dan kun je hier een keer gratis trainen. (Let op, dit kan maar 1 keer).

Naast de fitnessruimte kun je hier ook klasjes doen zoals een yoga, spinning en pilates. De yogales is een echte aanrader voor als je je hoofd even helemaal leeg wil maken. Deze yogales vindt plaats op een grote stijger boven de zee tijdens de zonsondergang

Wat je bij deze sportschool moet meenemen is alleen je handdoek. Er staat een waterautomaat, waar je lauw en koud water uit kunt halen, dus je kunt je bidon thuislaten. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van de kluisjes.

Voorzieningen
Prijzen
 • Prijs
  Betaald
 • Betaalmogelijkheden
  Banktransactie, Cash, Pin, Creditcard
Closes in 10 minutes
Openingsuren vandaag: 06:00 - 21:00
 • Maandag

  06:00 - 21:00

 • Dinsdag

  06:00 - 21:00

 • Woensdag

  06:00 - 21:00

 • Donderdag

  06:00 - 21:00

 • Vrijdag

  06:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  08:00 - 16:00

 • 17/07/2024 20:49 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!