Site logo

Regio Spaanse Water

Wat is er allemaal te beleven in deze regio?

Bezoek de luxe en natuurlijke regio Spaanse Water op Curaçao!

Spaanse Water is een prachtige regio op Curaçao, een Nederlands Caribisch eiland. Gelegen aan de zuidwestkust van het eiland is het een grote lagune die een prachtig uitzicht biedt op turquoise wateren en mangroven. Het gebied is populair bij watersportliefhebbers die activiteiten kunnen beoefenen zoals zeilen, windsurfen en kajakken. Het is ook de thuisbasis van verschillende luxe villa’s en resorts die een rustige ontsnapping bieden voor bezoekers. Het kalme water van Spaanse Water maakt het een perfecte locatie om te zwemmen, met veel privéstranden en baaien om te ontdekken. Natuurliefhebbers kunnen de verborgen schatten van de naastgelegen zoutpannen verkennen. Het gebied biedt ook een breed scala aan eetgelegenheden, van casual cafés aan het strand tot chique eetgelegenheden. Over het algemeen is Spaanse Water een must-visit bestemming op Curaçao voor wie op zoek is naar ontspanning, natuur en avontuur.

Via onze pagina met de verschillende regio’s van Curaçao ontdek je alles wat er in een specifiek gebied te beleven is. Combineer dit en beleef meer.

Ontdek het Spaanse Water Curaçao

Ontdek hier wat er allemaal in deze regio te beleven is!

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!