Site logo
Omschrijving

Eens in de 2 jaar is het WK en eens in de 2 jaar heb je het EK. Het kan maar net zo zijn dat jij je in die periode op Curaçao bevindt. Dan kun je helaas niet meegenieten van de spaaracties bij de supermarkten en van de oranje-versierde straten in Nederland, maar wees niet getreurd, want het wordt op Curaçao minstens zo’n feestje van gemaakt.

 

Op de stranden zijn een paar beachclubs die hun locatie omtoveren tot een ware oranje-arena vol met tv’s en beamers. Hier kun je onder de palmbomen, in de zon en met een biertje in je hand de voetbalwedstrijden live meekijken. 1 van deze plekken is Madero. Bij Madero heb je het grootste scherm van Curaçao met daarop de wedstrijd van NOS sport (dus met Nederlands commentaar erbij.

 

Een paar meter verderop bij Cabana heb je twee grote pilaren met daaromheen 4 grote schermen, hieromheen zijn tribunes gebouwd, vanaf waar je kunt meejuichen. Als je te laat bent voor een zitplekje kun je staand kijken naar het grote scherm in het midden. Bij Cabana is tenslotte en DJ die tijdens de pauzes feestmuziek draait.

 

Ook bij het strand van Jan Thiel wordt gezellig meegekeken met de wedstrijden, namelijk bij Zanzibar. Hier hangen op meerdere plekken beeldschermen met daarop de wedstrijd die bij NOS sport (dus weer Nederlandse commentators) wordt uitgezonden.

Specificaties
 • Categorie
  Evenementen
 • Soort
  Sport
 • Reserveren
  Niet mogelijk
 • Entree
  Gratis

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!